Hilversum / Weesp, maandag 18 maart 2019

 

De bel momenten van Kwintes vind ik zelf niet meer nodig. Dat heb ik met Tineke en met Mirjam kort gesloten. Ook vind ik het zelf bepalend i.v.m. het avondeten. Het gaat de laatste tijd ook veel beter dan de afgelopen jaren. Update dinsdag 19 maart 2019: Volgens mijn moeder was dat eigenlijk zo dat het alleen voor in de maand december gold maar ik had toen destijds een grote dipje. Het ging ook wat slechter psychisch gezien maar dat is ook allang voorbij. De begeleiding vroeg ook steeds wat ik ging eten of had ik al gegeten maar die vragen horen eigenlijk niet thuis zo is uit het praktijk gebleken.

Hilversum / Weesp maandag 18 maart 2019

 

Er werd eerst voor gevreesd dat er paar keren een abonnement was aangegaan op Het Parool voor de dagelijkse krant en digitaal. Maar gelukkig is dit niet waar. Ik heb wel in het systeem kunnen vinden dat er alleen een Zaterdag Plus op deze krant was aangevraagd. Ik heb met mijn moeder besproken dat ik in dat geval Het Parool wel wil gaan nemen als het toch op zaterdag is, wordt dan minder duur dan dat ik hem dagelijks neem. En bovendien scheelt het ook in centjes. Dus dat betekent dus dat ik de krant alleen op zaterdag ontvang. Het proefabonnement voor dagelijks stopt de 26ste. Dan gaat een beetje aansluitend op 30 maart de Zaterdag Plus abonnement in.

 

 

Klik op dat treintje.

Hilversum / Weesp vrijdag 15 maart 2019

Een Indonesisch kinderliedje: Naik Kereta Api heb ik

Op Spotify kunnen vinden. Op de website van Railonline staat dit kinderliedje gepubliceerd. Ik kende dit nummer pas toen ik jaar of 18 was, maar eigenlijk is dit nummer voor kinderen onder de 10 jaar. Maar als je geadopteerd bent ontdekt je met een aantal dingen later pas van je eigen geboorteland.

 

Weesp vrijdag 15 maart 2019

 

Paar weken terug kwam er bij ons een pakketbezorger iets brengen. Mijn vader vroeg aan de bezorger: "Daar zit zeker Klok in". Waarop de DHL bezorger zei: "Nee, er zit geen klok in". Ik zei tegen mijn vader: "Hij heeft de klok wel horen luiden maar hij weet toch niet waar de klepel hangt".

Hilversum / Heiloo vrijdag 15 maart 2019

 

Vorige week was er een opmerkelijke bord te zien in Heiloo. Hoe je met de werkzaamheden de automobilisten probeert te gaan stimuleren om met de fiets of te voet te gaan. Zou wel een uitdaging kunnen zijn.

 

In de tuin bij ons hotel Peti Mas in Yogyakarta genieten van een bak koffie.

Lekker eten bij ons hotel Peti Mas in Yogyakarta

Prambanan tempels tussen Yogyakarta en Solo

Dieng Plateau Wonosobo bij zo'n krater. In 2004, Centraal Java

Waarschijnlijk bij het Dieng Plateau Wonosobo in Indonesië, Centraal Java.

Herfstkleuren najaar 2018 bij station Maarn.

Nieuw station Lansingerland - Zoetermeer december 2018. Meer foto's hiervan op

Dit was ik....wat een poppie was ik toch.

Op een driewieler mijn zusje rende toen achteraan.

Wie zou dat kleine Javaanse jochie nou zijn? Ik was vroeger namelijk aan het spelen in het water.

Lekker met de kar er van door gegaan.

Waarschijnlijk was ik aan het rennen in mijn trainingspak.