Klik hier om een tekst te typen.

Zandvoort / Hilversum dinsdag 18 juni 2019

 

Vandaag lekker op het strand geweest in Zandvoort. Ik ben samen met mijn moeder gegaan en we hebben een mooie strandwandeling gemaakt. In de trein was het helaas druk, maar op het strand zelf viel wel mee. We hebben gelunchd en daarna hebben wij de trein terug genomen.

Hilversum / Weesp dinsdag 18 februari 2019

 

In plaats van het nemen van een krant, heb ik de VPRO gids genomen. Toen Tamar nog als tijdelijke invalkracht bij Kwintes heeft gewerkt in Weesp, vertelde hij dat er best wel leuke programma's op tv is, maar naar het nieuws moet je niet zoveel naar kijken. Ik vind zelf dat de kranten best wel duur is gaan worden. En meestal is het naar nieuws. Voor dat soort dingen betaal je voor die ellende. Maar uiteraard kan ik het nieuws ook op internet vinden. Daarvoor hoef ik niet perse een krant voor te gaan nemen. Maar de VPRO gids lijkt mij ideaal.

 

 

Weesp, dinsdag 18 juni 2019

 

Op zondag 30 juni wordt er in Weesp weer een Vechtloop2019 gehouden. Voor meer informatie klik op de onderstaande button aan.

Beekbergen / Hilversum zaterdag 15 juni 2019

De vakantiefoto's toen wij nog in Beekbergen waren heb ik maar van mijn website gehaald. Er keken de laatste tijd te weinig bezoekers op en dan is dit ook wel weer voor gezien.

 

Hilversum / Weesp, donderdag 13 juni 2019

 

Ik heb gisteren toen ik samen met Femke naar Hilversum was gegaan bij de Hema een nieuwe weekplanner gekocht. Hij kost € 6 dus dat heb ik maar gedaan en hij is heel erg eenvoudig. De vorige grote Weekplanner daarvan kreeg ik de tekst niet meer weg en ik vond hem ook te groot, dat ik hem heb weggegooid. Maar die vorige hing wel 10 jaar ook toen ik op het Oude Convent woonde.