Over mij

Ik ben Rhido. Geboren in Jakarta maar ik ben geadopteerd. Ik woon sinds dat ik een baby was in Weesp. Het begon toen mijn eerste baantje bij de PTTPost. Ik deed postsortering en licht administratief werk.Was in begin leuk maar opgeven moment werd de werkdruk te hoog dat ik helaas daar weg moest. Daarna heb ik bij de Tomin Groep gewerkt voor licht administratief werk zoals periodieke lijsten bij gaan houden in Word en Excel en kopiëren en notulen maken

Totdat er geen baan meer is en ik verder weg moest gaan werd ik gedetacheerd via Tomin Groep naar de openbare bibliotheek in Hilversum. Ik deed daar kastcontrole want die boeken moest op bepaalde volgorde in de kast en ook boeken opruimen. En verder licht administratief werk.  Was in begin wel leuk maar helaas kreeg de bibliotheek geen subsidie meer van gemeente Hilversum en dat ik helaas daar weg moest gaan. ook had ik toen bijna ruzie met de hoofddirecteur omdat werksfeer daar niet goed was.

Daarna heb ik een jaar geen baan meer gehad. Maar ik kan na 1 jaar terecht bij Vivium Zorggroep. Dat was in een verzorgingshuis voor ouderen en daar deed ik menulijsten invoeren, ook menuflyers rondbrengen en licht administratief werk zoals kopiëren notulen voorbereiden etc. Maar opgeven moment werd er in de zorg ook flink op bezuinigd zo moest een aantal personeel waaronder ook ik helaas daar weg. Ik werd daar boventallig verklaard en ik was zo fragiel in mijn werkzaamheden dat ik sinds 2014 helemaal geen betaalde baan meer heb. Daarom deed ik dagbestedingen waaronder ook tussen 2017 en 2019 in het Papagenohuis in Laren voor mensen met autisme.