Hilversum / Weesp donderdag 22 februari 2019

 

Het abonnement op de National Geographic verloopt heel erg moeizaam. Omdat de heer Beuger via de mail schreef dat het tijdschrift op 14 februari zou komen, heeft hij enorm gefaald. Het tijdschrift is nog steeds niet gekomen. Volgens de heer Beuger moet dit tijdschrift uit Engeland komen. We vrezen toch door de #Brexit dat er een enorme vertraging heeft opgelopen en dat dit enorm moeizaam gaat verlopen. Ik heb aan de heer Beuger kenbaar gemaakt dat ik dit abonnement uit voorzorg ga opzeggen en dat dit tijdschrift volgend jaar niet meer verlengd gaat worden.Het tijdschrift heb ik niet meer op de lijst gezet bij Magazines. Ik heb een los nummer moeten kopen op Centraal Station. Update: ik krijg zojuist van de heer Beuger een bevestiging dat dit tijdschrift definitief is opgezegd.

Hilversum / Weesp dinsdag 19 februari 2019

 

Voordat onze tandarts met pensioen ging zei hij tegen mijn vader dat listerine rotzooi is voor je tanden. Hij adviseerde hem om niet te gaan nemen. Waar listerine ook goed voor helpt is om je computermuis en het toetsenbord van je computer mee schoon te maken met een doekje. Want hiermee heb je geen vieze toetsenbord en ook geen vieze computermuis. Wist je dat de toetsenbord en je computermuis meestal vies wordt van je vingers (?) en meestal is het onhygiënisch. Vaak kun je het minstens 1x per week schoonmaken.

 

Hilversum / Weesp dinsdag 19 februari 2019

 

Mijn 3e website wat ik toen eerst had rhido.info heb ik per direct opgezegd. Deze website ging over mijn hobby (treinen) maar er trokken veel te weinig bezoekers dat ik heb besloten om de stekker definitief eruit te gaan trekken. Ik heb deze website ook van mijn lijst gehaald (stond eerst nog onder het kopje Abo.) Hiermee zijn er nog geen extra kosten aan verbonden. De eerste betaaldatum van die website was op 24 maart 2019. Maar aangezien ik ruim een maand van te voren heb opgezegd vervallen de kosten. Gelukkig kon ik per maand gaan opzeggen. Ik ben al tevreden met 2 websites.

 

Ik vind zo 'n voetballer als Wesley Sneijder best wel zo'n supertalent dat hij wel meer kan. Ik vraag me af of er meerdere spelers zijn die net zo sportief mee speelt als hij? Daarmee wil ik mee zeggen vooral de tactiek van het spel en niet alleen maar over Ajax, nee hij speelt graag een potje voetbal ook in het buitenland.

Lekker gaan chillen.........

 

Zo even chillen. De muskus schildpadjes hebben naar een reptielenopvang in Hilversum gebracht. Er was iemand uit #Maartensdijk die wel geïnteresseerd in is en ze zijn al verkocht. En nu hebben het water eruit gepompt en al dat inhoud verwijderd. De bak gaat naar de kringloop en de kast hebben we opgeruimd en we gaan het weg doen. We waren paar uurtjes mee bezig. 

Hilversum / Weesp / Almere maandag 11 februari

update: omdat ze steeds ruzie en agressiever worden hebben we besloten om de Muskus schildpadjes weg te doen. Helaas lukt ons niet om bij de Kemphaan in Almere te brengen, maar wel in een reptielen opvang in Hilversum. Het kost ons niets.  En voor ons is steeds een extra zorg gezien mijn ouders ook niet meer de jongste meer zijn om mij hiermee te gaan helpen.

We hebben dat toen gedaan omdat mijn rode kater dood was gegaan aan een kankergezwel en ik was toen heel erg verdrietig. Toen dachten mijn ouders om voor mij Muskus schildpadjes te gaan nemen. Maar er zit kennelijk best wel haken en ogen aan om ze te gaan houden en ze te gaan verzorgen dat we ze beter weg kunnen doen. Een van de schildpadjes heeft ook in de vinger van mijn vader gebeten. Moet je nagaan.....Hij was toen enorm van geschrokken. 

Hilversum / Weesp maandag 11 feb. 2019

 

Het gaat de laatste tijd toch wel goed met mijn abonnementen. Het viel mijn moeder steeds op dat ik de laatste tijd minder abonnementen aanvroeg. Ik ben ook steeds kritischer geworden over het uitgeven van het abonnementen op tijdschriften. Van de uitgever gratis de Railhobby thuisgestuurd en van mijn ouders krijg ik de National Geographic. Het enige tijdschrift wat ik zelf nog betaal is het Belgisch tijdschrift Sterk in Autisme. Eigenlijk 2 maal 1 heb ik voor het Papagenohuis naar de begeleidster als cadeau gedaan en de andere is voor mezelf. Omdat ik een vorm van autisme heb, krijg ik per abonnement 50% korting per abonnement.